services

Eric smeets parket : een eenmanszaak die staat voor kwaliteit en garantie, waarbij een persoon het aanspreekpunt is voor zowel de verkoop als ook voor het leggen van de vloer, dus wat afgesproken wordt bij de verkoop wordt ook uitgevoerd.
Ik ben gediplomeerd parketteur en beschik over een werkervaring van meer dan 20 jaar. Ik richt me zowel op particulieren als ook op bedrijven. Omdat ik geen personeel heb is de prijs ook zeer gunstig.
Sinds kort heb ik een presentatieruimte die op afspraak te bezichtigen is, en ik beschik over meer dan 20 monsterborden, waarmee ik altijd bij de klanten thuis een deskundig advies kan geven. Dit heeft als voordeel dat je de monsterborden bij je interieur kan houden.
Voordat de werkzaamheden plaatsvinden, 1 0f 2 weken van te voren, vindt er altijd een of meerdere ondervloercontroles plaats i.v.m. rechtheid van de vloer en vocht.
Bij het afwerken van de vloer bestaat ook de mogelijkheid alle voorkomende werkzaamheden te laten doen, zoals bijv. dorpels verhogen of plaatsen zowel hout/steen en ook voor het inkorten van deuren en kozijnen.