services

LAMINAAT. Uniclic, de perfecte installatie. Quick-step is al jaren synoniem van de perfect geplaatste laminaatvloer. Het geheim van dat succes? Uniclic, het onovertroffen, technische superieure systeem waarmee je je vloer in één klik, zonder lijm plaatst in elke situatie. 700 - 800 - 950 REEKSEN. Het hart van Quick-Step laminaat is de Quick-Step master core. Deze h.d.f. plaat van topkwaliteit wordt in eigen huis gemaakt en is beter dan de geldende E.N. normen. Deze harde kern maakt van Quick-Step een sterke laminaatvloer. Het instapmodel Quick-Step 700 heeft een h.d.f. plaat van 7 mm, de andere Quick-Step produkten hebben een superieure Quick-Step master core van 8 of 9,5 mm

laminaat quick stepPERSPECTIVE. Voor perspective heeft Quick-Step zich helemaal laten inspireren door de natuur. Met Perspective-4 veel gevoel voor detail en variatie worden zuivere houtpatronen in de plankenvloer tot leven gebracht. De licht afgeschuinde kanten hebben een grandioos verruimend effect op je interieur. De warme, gezellige uitstraling versterkt de look en gevoel van een massieve, uitgestrekte plankenvloer. Perspective garandeert je een jarenlange, onberispelijke kwaliteit. Deze 9,5 mm dikke vloer zorgt bovendien voor het geluid en gevoel van een echte massieve plankenvloer.

PERSPECTIVE 4. Met perspective 4 creëer je bij het ineen klikken van de Quick-Step laminaatpanelen niet alleen aan de langse zijden een subtiele v- groef, ook de korte kanten worden zo uitgevoerd. De groeven zijn bekleed met een passend dessin of bijhorende kleur. Zo krijg je rondom een mooi en origineel plankeneffect.

Quickstep tegelsQUICK-STEP LAMINAATTEGELS Laminaattegels die warm en sfeervol maar tegelijk ook onderhoudsvriendelijk en veelzijdig zijn. Quandra is uniek. Zo kun je zowel de keramische als de natuursteentegels in kruis of half-half verband plaatsen of ze combineren tot dambord. Quick-Step Quandra laminaattegels stralen comfort en woonplezier uit. Bovendien zijn ze dankzij uniclic razendsnel geplaatst. De keramische tegels van Quick-Step zijn afgewerkt met living surface. Daardoor wordt hun natuurlijke structuur niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar.

 

Authentic
AUTHENTIC. In de natuur is alles altijd anders. Kijk maar naar het gevarieerde lijnenspel van de houtnerven in een eiken plank, de zachte matte finish van esdoorn, de glanslak van kers. Authentic is een oppervlakte afwerking die de tekening in het houtdessin accentueert en volgt, net zoals bij een massieve plankenvloer.

Living surfaceLIVING SURFACE. Deze oppervlaktestructuur geeft voelbare, diepe houtnerven aan de rustieke plankenvloer dessins en een natuurlijk uitzicht en gevoel aan de keramische tegels.

CountryCOUNTRY SURFACE. Met de nieuwe country surface blaast Quick-Step ambachtelijke traditie nieuw leven in. Deze oppervlakte structuur is de perfecte uitvoering, van de met ambachtelijke materialen handgekapte en bewerkte vloeren, die zo mooi passen bij een landelijke woonstijl. Je ziet en voelt in elke plank de meesterlijke hand die garant staat voor een artisanale uitstraling.